Latest News

Tuesday, June 28, 2011

Τυμπάκι On Air

Αλέξανδρος Πετρίδης On Action παρέα με τον Γιάννη (Μπούρο)
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ανακοίνωση για την βιντεοσκοπημένη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα που έγινε στο Τυμπάκι:
"Την Τετάρτη 29/06/2011 11:00-12:00 π.μ. & 11:30 - 00:30 μ.μ., και Σάββατο σε επανάληψη, αποκλειστικά η προβολή του 3ου Αγώνα του πρωταθλήματος ΣΟΑΜ στο Τυμπάκι στην εκπομπή "Μη Μου Πεις" στο High TV και σε άλλα 39 Κανάλια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο".
Αυτά γράφει η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Πετρίδη (το χαμογελαστό παιδί, όπως εγώ το αποκαλώ). Να συμπληρώσω ότι οι αγώνες του πρωταθλήματος καταγράφονται από τις κάμερες της εκπομπής του Αλέξανδρου, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΣΟΑΜ την τηλεοπτική κάλυψη. Ο Πετρίδης έχει κάνει μια έξυπνη κίνηση σε σχέση με την τηλεοπτική του καριέρα. Δεν είναι έμμισθος κάποιου καναλιού, αλλά έχει δημιουργήσει εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών. Το "Μη Μου Πεις" αποτελεί την κύρια παραγωγή του και την διανέμει ως ανεξάρτητος παραγωγός σε τηλεοπτικά κανάλια σε ολόκληρη την Ελλάδα (εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τα οικονομικά των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών είναι πολύ περιορισμένα για δικές τους παραγωγές). Έχοντας λοιπόν συμφωνήσει με τον ΣΟΑΜ για την κάλυψη των αγώνων, η εικόνα του πρωταθλήματος φθάνει σε πολλές πόλεις. Νομίζω ότι θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο εάν ο Αλέξανδρος συμπεριελάμβανε στην ανακοίνωσή του τα κανάλια και την ώρα μετάδοσης του αγώνα ανά περιοχή. Άλλωστε, Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα.

Προσοχή!!

Recent Post

Κατάλογος Θεμάτων