Latest News

Monday, August 1, 2011

Από το Κακό στο ... Χειρότερο

Που θα τραγουδάνε του χρόνου ο Marco και η μελαχρινή καλλονή του;
Ο καλός μήνας από την αρχή φαίνεται. Η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε την απόσυρση της επίσημης συμμετοχής της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes στο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Η ανακοίνωση εστάλη πριν από λίγη ώρα σε όλα τα ΜΜΕ. Όπως εξηγούν οι άνθρωποί της στο κείμενο, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λόγω της ριζικής αλλαγής στην στρατηγική που είχε χαράξει η εταιρεία για την Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Το επιχειρησιακό πλάνο πωλήσεων και marketing, συνοδευόμενο από τις κατάλληλες αγωνιστικές δραστηριότητες, μεταβάλλεται κατόπιν των προσφάτων δραματικών εξελίξεων στην Ευρωπαϊκή οικονομία, δεδομένου ότι η δυναμική της αγοράς των δύο τροχών ασθενεί βαρέως.
Η προσοχή της εταιρείας θα εστιαστεί στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών προς τον καταναλωτή, με στόχο να προσδώσει μεγαλύτερη αξία στο να είναι ο Ευρωπαίος πολίτης ιδιοκτήτης μιας Yamaha.
Στη συνέχεια το κείμενο ευχαριστεί δημοσίως όλους τους παράγοντες του WSBK για την αγαστή συνεργασία τους και επισημαίνει ότι επέλεξε να το ανακοινώσει εγκαίρως, ούτως ώστε να διευθετηθούν ομαλά οι αγωνιστικές δεσμεύσεις των εμπλεκομένων (και να έχουν την δυνατότητα επιλογών για το μέλλον τους, μετά την συμβατική αποδέσμευσή τους).
Η επίσημη αγωνιστική ομάδα θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους Marco Melandri και Eugene Laverty.

Τα YEC Racing Kit Parts θα συνεχίσουν να διατίθενται.

Τα YEC Racing Kit Parts

Και μια σημαντική λεπτομέρεια για τους "πληβείους" ιδιώτες αγωνιζομένους στα τοπικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Τα YEC αγωνιστικά πακέτα που διέθετε η εταιρεία για τα R1 και R6 θα συνεχίσει να τα διανέμει. Συνεπώς, οι Έλληνες αγωνιζόμενοι που χρησιμοποιούν ή προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα kits της εταιρείας δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα διαθεσιμότητας.
Οι σκέψεις που προκύπτουν από την κίνηση αυτή είναι πολλές και κυρίως σχετικές με τις πραγματικές αιτίες. Την παράθεση των σκέψεων αυτών και την ανάλυση του τι έρχεται με φόρα στην αγωνιστική πραγματικότητα, θα έχετε την ευκαιρία να τα διαβάσετε στο νέο site και blog του Motopress Racing που σύντομα θα βρίσκονται On Air.


Pleased to Meet you...
Good Bye Blues Brothers


Προσοχή!!

Recent Post

Κατάλογος Θεμάτων