Latest News

Friday, May 13, 2011

Δεύτερος Γύρος: Bike It!

Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος
Αναδημοσιεύουμε άρθρο του Χρήστου Σώκου, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Bikeit.gr και αφορά τον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Σ.Ο.Α.Μ. στις Σέρρες:

"Διαφορετικοί Πρωταγωνιστές

Με καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ταχύτητας στην όμορφη πίστα των Σερρών, αλλά παρ’ όλα αυτά ο αριθμός των θεατών ήταν χαμηλός. Οι 52 συμμετέχοντες ήταν λιγότεροι σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα, γεγονός που δικαιολογείται από την μεγαλύτερη απόσταση και κατά συνέπεια τα περισσότερα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Οι περισσότερες συμμετοχές (22) για ακόμη μία φορά ήταν στη νέα κατηγορία Open. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις τρεις κατηγορίες (εκτός 125/250) είχαμε διαφορετικούς νικητές σε σχέση με τον αγώνα της Τρίπολης.

Formula Xtreme

Ο Κώστας Κοντομάρος αυτή τη φορά έμεινε μακριά από τις κακοτοπιές στην εκκίνηση και βρέθηκε να οδηγεί γρήγορα τον αγώνα έχοντας τον Κώστα Πολίτη κοντά του. Γύρο με τον γύρο όμως άρχισε να ανοίγει την διαφορά με αποτέλεσμα να τερματίσει άνετα πρώτος αφήνοντας τελικά τον Πολίτη δεύτερο. Φώτης Τσαλίκης και Μάριος Ταγκλής πήραν αντίστοιχα την τρίτη και τέταρτη θέση, όπως ακριβώς και στον πρώτο αγώνα. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Βασίλης Ευθυμίου και Γιώργος Μαρκεσίνης.

Supersport

Για ακόμη μία φορά η συγκεκριμένη κατηγορία είχε αυξημένο θέαμα και όμορφες μάχες. Ο Alex Παπαγεωργίου βρέθηκε να ανταγωνίζεται για την πρώτη θέση με τον ανεβασμένο Νίκο Περιστερά, αλλά ένα λάθος του τελευταίου τον έριξε μερικές θέσεις πιο πίσω. Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και ανεβάζοντας ρυθμό έφτασε τον προπορευόμενο Παπαγεωργίου, περνώντας τον μάλιστα και παίρνοντας την πρώτη του νίκη! Ο Παπαγεωργίου έμεινε στην δεύτερη θέση ενώ ο Βαγγέλης Καρακατσάνης τελευταία στιγμή κατάφερε να συμπληρώσει το βάθρο μπροστά από τον Περιστερά με διαφορά τριών δεκάτων του δευτερολέπτου. Πέμπτος τερμάτισε ο Σωτήρης Μπεγνής και έκτος ο Μάκης Σιφναίος.

Open

Ο Γιάννης Μπούρος βρέθηκε να παίρνει μία αναπάντεχη νίκη, όταν οι δύο πρωτοπόροι Στέφανος Ταμπάσκος και Άρης Γκόζνταρης συγκρούστηκαν ελαφρά και έπεσαν ενώ πάλευαν για την πρωτοπορία. Αρκετά πιο πίσω τερμάτισε δεύτερος ο Γιώργος Μανδρώνης και το βάθρο συμπλήρωσε ο Ανδρέας Τάτσης. Τέταρτος ο Δημήτρης Παπίας με τους Σωτήρη Ζαφειρόπουλο και Κίτσι Μάριο να ακολουθούν.

Racing

Ο Γιώργος Κίτσος πήρε μία δεύτερη άνετη νίκη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ιωάννη Κόλλια, ο οποίος οδηγεί μοτοσικλέτα 125cc. Ο Χρήστος Πατεράκης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και τις υπόλοιπες θέσεις συμπλήρωσαν οι Κώστας Σεφέρογλου, Ιάσωνας Αυλωνίτης και Στράτος Χρονόπουλος.

Χρήστος Σώκος"

Προσοχή!!

Recent Post

Κατάλογος Θεμάτων