Latest News

Thursday, June 2, 2011

Τρίτος Γύρος: Δεν είν' εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλή

Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη (όπως σε όλα τα ζητήματα στην σημερινή Ελλάδα). Κάθε φορά που γίνεται Τυμπάκι, παρουσιάζεται το ίδιο ακριβώς φαινόμενο: περιορισμένες συμμετοχές, αυξημένος αριθμός θεατών. Μεσούσης της εικονικής πραγματικότητας με ονοματεπώνυμο "Οικονομική Κρίση", η καλών προθέσεων προσφορά των Superfast Ferries δεν στάθηκε ικανή να υποστηρίξει περισσότερες συμμετοχές από τα συνήθη. Δεδομένων και κάποιων τραυματισμών, η συνολική εικόνα χλωμιάζει επικίνδυνα. Είναι προφανές ότι ένα αγωνιστικό ταξίδι μέσω θαλάσσης αυξάνει τα έξοδα. Εάν σ' αυτό προσθέσουμε το γεγονός ότι οι περισσότεροι χορηγοί των αγωνιζομένων είναι τα καταστήματα των ιδίων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η εσωστρέφεια που βολοδέρνει εδώ και χρόνια στις τάξεις των αγώνων ταχύτητας, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους αγώνες στις αυλές των σπιτιών μας.
Επτά συμμετοχές στα Racing (παρατηρείστε τους υποστηρικτές: αυτός ο άμοιρος ο Βασίλης στηρίζει τους τέσσερις από τους επτά για να σταθεί η κατηγορία...), οκτώ στην Formula Xtreme (που πολύ φοβάμαι ότι έχει πεθάνει και έχουν ξεχάσει να της το πουν), δώδεκα στην Supersport (που αντέχει και αντιστέκεται) και τα δέκα οκτώ νέα παλληκάρια μας στην Open (που για άλλη μια φορά σώζουν την κατάσταση). Ίσως γι' αυτό τους δίνουμε επαίνους και όχι κύπελλα. Τους επαινούμε γιατί δεν σκύβουν το κεφάλι. Πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι στην Open υπάρχει ένας μόνιμος βασικός κορμός, ο οποίος περιστοιχίζεται από ένα αυτοματοποιημένο rotation δορυφορικών συμμετοχών, που εμπλέκεται αναλόγως των οικονομικών τους δυνατοτήτων, στηρίζοντας εμπράκτως την συγκεκριμένη κατηγορία. Έχω την υποψία ότι στα Μέγαρα τον Σεπτέμβριο (εάν υπάρχει ακόμη Ελλάδα) η Open "θα σπάσει την πυξίδα της και θα βρει την ψυχή της" που λέει και ο Κραουνάκης.
Δυστυχώς, και τα αδέλφια μας οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα ως wildcards. Δημοσιεύουμε σε λίγο τον πίνακα συμμετοχών του δικού τους Κυπέλλου Ταχύτητας (που θα γίνει αμέσως μετά το Πανελλήνιο) και εκεί η εικόνα είναι ζοφερή.
Κουράγιο αδέλφια... Κάποτε ο νους θα καθαρίσει και οι πασιφανείς λύσεις θα λάμψουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των "θεσμών" (πολύ φοριέται η λέξη τελευταία και όταν συμβαίνει, σημαίνει ότι η κλιμακτήριος είναι ante portas).
Πάμε γερά!
Σημείωση: Επειδή προβλέπεται από τον ειδικό κανονισμό η εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής (με αυξημένο παράβολο), δημοσιεύουμε με επιφύλαξη τον εμπρόθεσμο πίνακα που ακολουθεί. Μπορεί κάποιοι να προκύψουν την τελευταία στιγμή.

Προσοχή!!

Recent Post

Κατάλογος Θεμάτων